Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Zelda fashion and more

Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Alle pakketjes worden met DHL verzonden. Je ontvangt een trackingscode na betaling van je bestelling zodat je de zending kunt volgen. 

De verzendkosten zijn €4,25 – €7,25 per pakket. 

Er wordt ook verzonden naar:

. België 

. Duitsland 

Retourneren

Je kunt de artikelen alleen retour sturen indien deze nog niet zijn gedragen en/of gebruikt en de artikelen zich in originele staat bevinden. Sieraden en haaraccessoires kunnen i.v.m hygiëne niet geretourneerd worden. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Je dient de artikelen na ontvangst binnen 14 dagen retour te sturen. Indien deze tijd verstreken is of er niet aan de voorwaarden voldaan is kan ik het retour niet verwerken. Afgeprijsde items en items in de sale mogen niet retour worden gestuurd. 

Wanneer een retour niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden kun je na het afkeuring ophalen bij het aangegeven adres van de webshop of opnieuw de verzendkosten betalen zodat ik je retour naar je kan terugsturen.

Bij de bestelling zit GEEN retourformulier. Je dient een mail te sturen naar info@zeldafashionandmore.nl o.v.v. je bestelnummer en daarin te vermelden wat je wilt retourneren. 

Na het ontvangst van je retour ontvang je binnen uiterlijk 10 werkdagen bericht en wordt het teruggestort op de rekening waarmee betaald is.

Garantie

Is een product kapot of beschadigd binnen gekomen? Dan dien je binnen 24 uur van ontvangst een mail te sturen zodat ik een passende oplossing, compensatie of vervanging product kan leveren. 

Na het wassen van de producten bied ik geen garantie meer. Ook bied ik geen garantie op applicaties zoals: studs, glitters, steentjes & pailetten. 

Producten (m.u.v. Sieraden en haaraccessoires) kunnen binnen 14 dagen na ontvangst en aanmelding via de mail terug gestuurd worden naar:

Zelda Fashion and More 

Struiklaan 8

9449PT Nooitgedacht